Alacsony gépi földmunka árak Budakeszin

Bár most tél van, az élet nem áll meg azok számára sem, akik kertes házzal rendelkeznek és kedvelik a kerti munkákat. Amikor épp szakad az eső, jobb esetben a hó, vagy meg van fagyva a föld, akkor sokan, mint ahogy én is, bebújnak a jó meleg pokróc alá, a számítógép elé és tervezgetni kezdik, hogy mit fognak majd csinálni a tavasz első napsugarait kihasználva.
Bár számomra ez még csak álom, most épp azt tervezem, hogy egy teljes mértékben megtervezett, gyönyörű, mégis jól használható udvart alakítok ki jövőre, amiben sütögetőt, egy kis kültéri bárt, padokat és persze sok zöldet, esetleg egy kis medencével alakítok ki.
Mivel nem túl nagy az udvar, ezért okosan kell kialakítani a dolgokat és arra gondoltam, hogy egy néhány szintbeli eltolódást létrehozva, kitágítom a teret.


Mivel nálunk igen magas a belvíz, így az ásás nem, vagy csak nagyon minimálisan lehet opció, ezért marad a föld szállítás.
Eleve abban gondolkodom, hogy nem kézzel szeretnék mindent megcsinálni, főleg nem egyedül, így kicsit utána kell, járjak, milyenek most a gépi földmunka árak.
Amennyiben a gépi földmunka árak nincsenek nagyon elrugaszkodva, úgy valószínűleg az álomból terv lesz, abból pedig valóság és februárban kezdődhet a föld szállítás és alkotás.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük