Bízd a profikra!

Egy kis portörlés itt, egy porszívózás ott, szellőztetés, felmosás, és kész is a takarítás egy apartmanban. Vagy mégsem?


Nos korántsem csak ennyiből áll egy munka, bár természetesen a porszívózás, felmosás is azapartmanok teljes körű takarításának része.  Ezeken kívül viszont még számtalan egyéb munkafolyamat – mellékhelyiségek teljes körű takarítása, konyha alapos kitakarítása, ágyneműk, törölköző, textilek cseréje, szekrények külső-belső tisztítása, felmosás – tartozik egy apartman teljes körű takarításához.

Mindezek természetesen a mindenkori aktuális bérlő teljes megelégedésére, villámgyorsan, tűpontosan, időre elkészülhetnek, ha profi végzi a munkákat. Az apartman takarítás ma már nem luxus, az ára pedig függ attól, mennyire rendszeres a takarítás, mekkora az apartman, valamint attól, hogy általános takarításra vagy nagytakarításra szól-e a megbízás. Ez utóbbi esetében sor kerül ablaktisztításra, függönymosásra, szőnyegtisztításra is, ami természetesen emel az apartman takarításának árán. Ha valaki úgy dönt, profik kezébe adja az apartmanja tisztaságának sorsát, nem jár rosszul, hiszen a megbízott takarítók keze alatt frissé és csillogóvá válik a lakás.

Vélemény, hozzászólás?