Fenyő íróasztal a gyerekszobába

A gyerekszoba kétség kívül a lakás legszínesebb része. A színek fontosak a gyerekszobábanaz élénkség, az öröm, a játékosságés a gondtalanság kis tanyája ez a helyiség.

fenyő íróasztal bármilyen színvilágú környezetbe harmonikusan belesimul, összhangban van a környező bútorokkal és a belső térrel.

A gyerekszobába szánt fenyő íróasztal kiválasztása nem csak stílus kérdése: figyelembe kell vennünk néhány technikai és ergonómiai tényezőt, amelyek elengedhetetlenek a kényelmes és egészséges tanulóhely kialakításához. 

Fontos szempont, hogy ne csábítsanak el minket az éppen aktuális trendek, hanem a minőség és hasznosság alapján vásároljunk fenyő íróasztalt.

Előrelátó választás olyan fenyő íróasztal vásárlása, amelynek funkciói a számítógép használatának is megfelelnek. Néhány fenyő íróasztal modellt kihúzható billentyűzet és monitor tartó polccal gyártanak.

Sarok fenyő íróasztal

A sarok fenyő íróasztal a kompakt és multifunkcionális.

  • A laptop vagy a számítógép, a tankönyvek vagy a játékok könnyen elférnek a munkalapon, sok szabad területmarad.
  • A sarok fenyő íróasztal csak a szoba egyik sarkát foglalja el, így sok hely marad a többi bútornak.

Figyeljünk fenyő íróasztal méreteire

  • fenyő íróasztalnak legalább 60 centiméter mélynek kell lennie. Aki számítógéppel dolgozik, annak legalább 80 centiméteres mélységre van szüksége.
  • Ha a gyermekünk115 cm-nél alacsonyabbaz íróasztalnak 45-50 cm magasnak kell lennie, majd minden 10 cm-es növekedés után hozzá kell adni az asztalhoz magasságához 5 cm-t.

Nagyon fontos, hogy a gyermek helyes testtartásban üljön az íróasztalnál.

Szék kiválasztása

A szék paraméterei ugyanolyan fontosak, mint az íróasztal mérete. Fontos, hogy illeszkedjenek egymáshoz, hogy a gyermek kellő helyzetben tudjon dolgozni kényelmetlenség nélkül.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük