Megoldás lehet a sátor kölcsönzés

Ahogy ma egész nap besütött az ablakon a nap és a tavasz hangulata árasztotta el a szobát, feljöttek bennem a tavalyi emlékek és elöntött a vágy, hogy ismét a kertben grillezzek barátaimmal, vagy éppen a párommal kettesben.


Sok szép emlék fűződik a tavaszhoz és a kerti bulikhoz, amiket itthon szerveztünk, de egészen egy évvel ezelőttig, olyan emlékek is születtek, amikor a partit a nappaliban kellett elkezdeni, vagy a buli felénél jött egy vihar és rohangálva mentettük magunkat és az ételeket az eső és szél elől.
Egy éve azonban találkoztam egy olyan megoldással, ami biztonságosabbá tudta tenni a kerti partik szervezését. Ez pedig a sátor kölcsönzés, persze itt most nem a kirándulós sátrakra gondolok, hanem a sörsátrakra. A sátor kölcsönzés egy olyan, nagyon jó ár-érték arányú megoldás, melynek segítségével, akár egész évben szervezhetünk szabadtéri eseményeket a nélkül, hogy aggódnunk kellene az időjárás változástól, melyet a meteorológusok sajnos nem mindig látnak előre.
Ráadásul, nem csak anyagilag és biztonságilag jó megoldás a sátor bérbeadás igénybe vétele, hanem kényelmi szempontból is az, hiszen a sátor bérbeadással foglalkozó cégek a szállítást és a felállítást, valamint a leszedést is megoldják, ráadásul a sátor raktározásával és tisztán tartásával sem kell foglalkoznunk.

Vélemény, hozzászólás?