Prémium ügyfélszolgálat biztosítása mindenkinek

Bár egyre nagyobb a konkurencia az online éttermi szoftverek piacán, még mindig sok olyan cég van, ami csak eladni akarja termékét, de utána nem érdekli, hogy ki meddig használja azt.

A NeuwebDESKnél mi észre véve ezt a nagyon is fontos tényezőt, úgy döntöttünk, hogy a már piacra dobáskor is versenyképes programunkat a helyett, hogy egy egyszeri nagy összegért értékesítjük, inkább havi díjazással működtetjük. Így biztosítva azt ügyfeleink számára, hogy a folyamatos fejlesztésnek köszönhetően, egyéni elképzeléseiket is meg tudjuk valósítani és a prémium ügyfélszolgálatnak hála, akár azonnali segítségnyújtást is tudjunk biztosítani a számukra.
Ennek az üzletpolitikának köszönhetően, olyan egyedülálló rendszert tudunk alkotni, melyben a programunk folyamatos fejlesztés alatt áll és ezt kifejezetten az ügyfelek visszajelzései, illetve ötletei alapján végezzük.
A prémium ügyfélszolgálatnak köszönhetően, pedig szinte folyamatos kapcsolatban tudunk lenni a mi termékünket használó ügyfelekkel, így a legkisebb észrevétellel is azonnal tudunk foglalkozni. A telefonos ügyfélszolgálat egész nap elérhető és a sürgős problémákat, valóban azonnali jelleggel kezeljük, de a legegyszerűbb észrevételekkel is néhány órán belül tudunk foglalkozni.
Ennek a telefonos ügyfélszolgálatnak, és annak köszönhetően, hogy számunkra a megfelelő ügyfélkezelés a legfontosabb, biztosítjuk, hogy ügyfeleink hosszú éveken keresztül a mi termékünket használják, miközben az folyamatosan követi, sőt megalkotja a legújabb trendeket!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük