A legegyszerűbbnek tűnő feladat is lehet komoly kihívás

Az építkezések, felújítások, átalakítások kellemetlen velejárója a sitt eltakarítás. Sokan esnek abba a hibába, hogy bele sem gondolnak, hogy hogy lesz megoldva a sitt takarítás, vagy rosszul mérik fel a keletkező hulladék mennyiségét.


Ez nagyon gyakori hiba olyanoknál, akik első alkalommal vágnak bele ilyesmibe, mert például most vásárolták meg első ingatlanjukat és azt szeretnék a saját álmaiknak megfelelő otthonná alakítani.
De még azok is bele eshetnek a sitt takarítás lekicsínylésének a hibájába, akik egyébként voltak már hasonló helyzettel, mert valóban elenyészőnek tűnhet egy komolyabb felújítás feladata mellett, egészen addig még el nem érkezik a pillanat, amikor már a sitt eltakarítás is a listára kell, kerüljön.
Higgyék el nekem, hogy nem véletlenül külön tétel ez a brigádoknál sem, illetve nem véletlenül lehet, akár csak erre a feladatra felbérelni őket. Egy komolyabb építkezése, akár több hatalmas konténernyi hulladék is keletkezhet, melyben nehéz és éles tárgyak is vannak, így, ha lehet, inkább hagyjuk a sitt eltakarítást a profikra. Ne kockáztassuk fizikai épségünket, nem éri meg ezen spórolni. A mellett, hogy biztosan nagyon elfáradunk, izomlázunk lesz, akár húzódások és komolyabb sérülések is bekövetkezhetnek, amit nem lehet pénzben kifejezni.

Vélemény, hozzászólás?