A profi megjelenésért

Egy nagyon kedves barátomnak, tavaly sikerült megvalósítania egyik régi álmát. Ez pedig nem volt más, mint hogy vásárolt magának egy kis bányatavat, amiből igazi nagyhalas horgászvizet szeretne kialakítani.
Természetesen, ahogy meglett az adás-vételi szerződése és a nevére írták a tavacskát, azonnal megkezdte annak betelepítését. A tavalyi év, a víz elemzésére, a halak telepítésére, a beállításra ment rá, de idén szeretné megnyitni a kapukat a nagyközönség előtt is.
Bemutatkozónak egy kisebb horgászversenyt tervezett rendezni, a bibi csak az, hogy a drótkerítésen kívül, még nagyjából semmi sincs a tó körül.


Ez nem feltétlenül nagy hiba, mert a jó pecához jó víz kell, meg halak, a kényelmi eszközök csak másodlagosak. Ennek ellenére valamit mindenképpen tennie kell az ügy érdekében, hogy profinak tűnjön a dolog.
Én azt javasoltam neki, hogy kezdésnek nézzen kicsit körül és tudja meg, mennyibe kerül egy pénztár konténer budapest területén, mert ha felállít egy ilyet, akkor az lehetne egyben a jegyárusító és a büfé is.
Nagyon sok az eladó, vagy kiadó pénztár konténer budapest területén, így a jegykiadó konténer árak nem túl magasak. Mivel ezek a jegykiadó konténer árak nagyon kedvezőek, még egy komolyabb wc és fürdőhelyiséget is bérelhet, ami már szinte luxus egy kis tó megnyitóján.

Vélemény, hozzászólás?