Ahogy az ügyfeleink kérték

Szervusztok. Egy pár sort szeretnék most megosztani veletek egy olyan eleméről a programunknak, mely minden ügyfelünk számára elérhető és nagyon nagymértékben megkönnyítheti az üzletek vezetését és maximális kiaknázását.


Ez pedig nem más, mint a raktárkészlet kezelő rendszer. A raktárkészlet kezelő rendszer lehetőséget biztosít a felhasználók számára, hogy minden egyes alapanyagot külön-külön kezeljenek, vagy egyes ételeket vegyenek egységként és azt tartsák számon, illetve, hogy az adott termékekhez összetételt kapcsolhassanak és a rendszer automatikusan levonja a felhasznált alapanyagokat a raktárból, amint egy termék kiadásra került.
Ez a raktárkezelő program azért lett lefejlesztve és beintegrálva a rendszerbe, mert az elmúlt évek alatt több helyről is kaptunk olyan visszajelzést, hogy jó lenne valami hasonlót kifejleszteni, mert komoly mértékben könnyítené az éttermek munkáját. Reméljük, hogy a jövőben hasznosnak bizonyul az elkészült raktárkezelő program és biztosítjuk önöket, hogy a folyamatosan fejlesztés alatt álló rendszerünk több olyan lehetőséget is biztosít majd, melyet az ügyfeleink kérésére lett beépítve így a lehető legjobb programot alkotva.

Vélemény, hozzászólás?