B17 vitamin napjainkban

A daganatos betegségek megfékezésére számtalan kísérlet történt már, természetes módszerektől egészen erős kémiai anyagokig. A b17net.info – b17 vitamin tudás bázis egy természetes hatóanyagot mutat be, ami segít megfékezni a daganatos sejtek szaporodását és elpusztítani a már megbetegedett sejteket.

Magyarországon kevés azon betegek száma, akik alkalmazzák a természetes módszereket, inkább ragaszkodunk a hagyományos orvoslási módszerekhez, még ha már némelyikről be is bizonyosodott, hogy azok hatástalanok.  A média is a gyógyszergyárak javára játszik, hiszen nem kapnak akkorra reklámot a természetes hatóanyagok. Rengeteg gyógynövény, gyógytea, és többek között a B17 vitamin is háttérbe szorul a gyógyszeripar által előállított (gyakran) mérgek által.

b17A B17 vitamin hatékonyságára nagyanyáink egészsége a legjobb példa, hiszen ők fiatalon marokszámra ették a barackmagot. Annak ellenére, hogy a közvélemény ma már úgy vélekedik, hogy cián tartalma miatt mérgező, nagyszüleinknek nem ártott, sőt, sokkal egészségesebben éltek, mint mi manapság. Ezért érdemes közelebbről megnézni, hogy mi is valójában a B17 vitamin, hiszen minden orvosnak, betegnek tudnia kell, hogy milyen alternatív módszerek segíthetik a gyógyulást, a hagyományos kezelés mellett.

A b17am.info termékei lehetővé teszik a magyarok számára is, hogy hozzájussanak a Bio b17 vitaminhoz, valamint a daganatos betegségeket gyógyító kezelések kiegészítőihez. A Healthy Products néven futó cég forgalmazza a Bio b17 vitamint is, ami már bélben oldódó kapszula formában is, és bőrön át bevihető formában is kapható. A bio jelző azt jelenti, hogy nem tartalmaz semmiféle kötőanyagot, káros vegyszert, tartósítószert sem, csak természetes anyagokat.

A B17 a természetben, legnagyobb koncentrációban a sárgabarack magjában lelhető fel, innen vonják ki már 50 éve. Ez a vitamin természetes daganatölő anyag, amelynek nincsenek káros mellékhatásai. Ozmózis segítségével vonják ki a sárgabarack magból, nem veszélyes vegyszerek használata által. Minőségét sem tartósítószerrel őrzik meg, hanem a kristályos formában való tárolás által. Több orvos és kutató hiszi, hogy a daganatos kialakulásának hátterében a B17 vitamin hiánya is állhat, hiszen a modern ember a többszörösen feldolgozott, tartósított ételek fogyasztása által lecsökkentette, szinte kizárta e vitamin bevitelét. Fontos, hogy megelőzzük a méreganyagok leragadását a szervezetünkben, és ez által a daganatok kialakulását, ezért ajánlott e vitamin bevitele.

 

A Bio B17 vitamin általános működése egyszerű: a B17 vitamin (amigdalin molekula) egy cukormolekulát képez a benne levő ciánnal és benzaldehiddel, a hatóanyag a vérárammal jut el a daganatos sejtekhez, tulajdonképpen ez egy speciális cukormolekula, ami az egészséges sejteket táplálja, a tumor sejteket pedig alkotórészeire bomolva elpusztítja. Készítményként legszerűbben a bőrön át vihető be ez a vitamin, és így hatékonyabb, mint tabletta vagy injekció formájában. A http://www.b17am.info/ hagyományos orvoslási módszerekkel összefogva szeretné a B17 vitamint megismertetni, mint a gyógyulás egy természetes alternatíváját, hogy mindenki, lehetőségeit ismerve, maga dönthessen egészségéről.

 

Vélemény, hozzászólás?