Budapest behajtási területei: Költöztetés Budapest IX., XIX., XX., XXIII. Kerület

Költözni nem könnyű. Azonban lényegesen egyszerűbb feladatunk van, ha a költöztetés Budapest IX., XIX., XX., XXIII. kerület környékén zajlik, ugyanis a franko-koltoztet.hu csapatának van behajtási engedélye.

koltoztetes

Ez rendkívül fontos, mivel ha költözni szeretnénk, nagy valószínűséggel szükségünk lesz a munkájuk iránt elkötelezett csapatra, akik segítenek nekünk a folyamatban a tehergépkocsik segítségével, hiszen személyautóval nem igazán kivitelezhető, főleg a nagyobb tárgyak szállítása során. A franko-koltoztet.hu viszont éppen arra szakosodott, hogy segítsen bennünket az új ingatlan birtokba vétele során.

Fontos tudni, hogy a vállalatnak a legtöbb területre van behajtási engedélye, éppen ezért könnyű a dolgunk, ha a költöztetés Budapest IX., XIX., XX., XXIII. kerület valamelyikén történik, ám itt is érhetnek bennünket kellemetlen meglepetések egy-egy helyi korlátozás formájában.

Ezért a cég arra kéri a megrendelőket, hogy a költözés megkezdése előtt, alaposan nézze át mindenki a weboldalon található behajtási zónákat és feltétlenül jelezni kell, ha a kiindulási pont vagy éppen a célállomás a zónán kívül esik. A cég regisztrálva van a főváros behajtási engedélyek kiadására szakosodott alvállalkozóhoz, így minden típusú engedély megszerezésére van lehetőség.

Az engedélyek beszerezése két-három munkanap is lehet, így a vállalat fokozottan kéri az ügyfelek türelmét. A költöztetés Budapest IX., XIX., XX., XXIII. kerület beleesik a franko-koltoztet.hu behajtási zónáiba, ennek ellenére érdemes odafigyelni arra, hogy a helyileg illetékes önkormányzat élt-e másféle rendelkezéssel. Ebben az esetben további engedélyek megszerzésére lehet szükség. Amennyiben a költözés folyamata engedély nélkül zajlik és a felettes szervek megbírságolják a céget, akkor annak összegét átháríthatják a megrendelőkre. Bár a költöztetés Budapest IX., XIX., XX., XXIII. kerület területén könnyűnek látszik, mégis érdemes lehet utána nézni a helyi szabályozásoknak. Segítse a csapatot egy ilyen értékes információval, hogy a költözés zökkenőmentesen menjen végbe!

Vélemény, hozzászólás?