Érdemes csomagtartó,- és autós rendszerezőt vásárolni?

Egy idő után hajlamosak vagyunk autónk csomagtartóját egyfajta raktárként kezelni, ahová mindent elrakhatunk, amire egyszer még biztosan szükségünk lesz.  Ennek eredményeképpen garantált, hogy egy hónappal az utolsó takarításunk után csomagtartónk a szükséges és nem túl közkedvelt tárgyak lerakójává válik. Ahhoz, hogy a kacatok között megtaláljuk azt, amire éppen szükségünk van, az embert próbáló feladat.

Megoldás márpedig van, és ez a csomagtartó rendszerező.

Csomagtartó rendszerező használatával, nem csak rendet tudunk tartani a csomagtartóban, de biztosan megszabadulunk egy olyan örök és idegesítő problémától is, mint rakományunk ide- oda gurulása vezetés közben, ami lássuk be nagyon irritáló.

Hogyan tartsunk rendet az autó utasterében?

Ez nem kérdés, míg a csomagtartóba csomagtartó rendszerező választása az ideális, az autó belső terébe a legjobb megoldás az autós rendszerező.

Mire figyeljünk autós rendszerező vásárlásánál?

Az autós rendszerezőnek mindenekelőtt szilárd, tartós anyagból kell készülnie. Mindez azért, hogy sokáigkiszolgáljon bennünket, lehetőleg nekopjon elidő előtt, és intenzív használat esetén se okozzon gondot.

Egy másik kérdés maga a kapacitás és a rekeszek száma. 

Ha gyermek is ül az autóban és még egészen kicsi, a zsebeket be kell zárni, hogy rögzítsük a tárgyakat. Az autós rendszerező akkor megfelelő számunkra, haminden szükséges dolgot bele tudunk rakni. A kiválasztott modellnek annyi rekeszt kell tartalmaznia, ahová gond nélkül minden fontos dolgot el tudunk helyezni.

Emellett az autós rendszerező rögzítési módjára is figyeljünk. 

Az autós rendszerezőt erősen kell rögzíteni az ülés háttámlájához, nem szabad, hogy lecsússzon, ugyanakkor a használatának iskényelmesnek kell lennie. Modelltől függően lehet egy kiegészítő öv is , amelyet a háttámla körül helyeznek elés megfeszítenek. Az ilyen típusú rögzítés célja, hogy megakadályozza az autós rendszerező hátrafelé vagy oldalra való elmozdulását, gyorsuláskor vagy kanyarban. 

Vélemény, hozzászólás?