Feltűnés nélkül is van fogszabályozás

Azok számára, akik épp fogszabályozás előtt állnak, és a miatt húzzák-halasztják a dolgot, hogy a fogszabályozó készülék nem éppen a legpozitívabb látvány, van egy eszméletlenül jó hírem.


Az utóbbi években végzett fogászati kutatásoknak és kísérleteknek köszönhetően, a fogorvosok kifejlesztettek egy új eszközt, a láthatatlan fogszabályozót. Ez a forradalmian új láthatatlan fogszabályozó lehetővé teszi a gyermek és felnőtt fogszabályozásban azt, hogy miközben a készülék tökéletesen kifejti a kívánt hatást, szinte teljes mértékben észrevétlen maradjon.
 Ezt nagy vonalakban úgy éri el a láthatatlan fogszabályozó, hogy a felfogatási felület nagy része a fogak belső felén helyezkedik el, így ez teljes mértékben takarásban van, még az a pár százaléknyi rész, ami a látható oldalon található, olyan anyagokból épül fel, melyek, megjelenésükben tökéletesen beilleszkednek a szájüregünkbe, így gyakorlatilag csak azok veszik észre, akik tudják, hogy ott van. Ugye milyen jól hangzik? A láthatatlan fogszabályozó segítségével, ma már nem kell attól tartanunk, hogy az első dolog, amit észrevesznek rajtunk, az a fogszabályozónk, így kényelmesen, feszengés és zavar nélkül élhetjük mindennapjainkat, miközben fogazatunk egyre szebb és szebb lesz!

Vélemény, hozzászólás?