Forduljon bátran a Natural Dental munkatársaihoz

Fogazatunk egészsége és esztétikai megjelenése az egyik legfontosabb dolog az életünkben, hiszen egészsége kihat a teljes szervezetünkre, ugyanis itt kezdődik a tápanyag felhasználása, esztétikai megjelenése pedig a mindennapjainkra, kapcsolatainkra, sikereinkre, megítélésünkre van komoly kihatással.


Éppen e miatt, nagyon fontos, hogy a megfelelő foghigiéniai előírásokat és fogápolási technikákat betartsuk. A fogorvos rendszeres látogatása, a félévenkénti, de legalább évenkénti állapotfelmérés szintén mindenkinek komoly feladata, amit saját magával szemben illik megtennie.
Amennyiben fogazatunk elváltozása miatt fogpótlásra van szükségünk, ma már sok lehetőségünk van, de az egyik legelterjedtebb a porcelán korona kialakítása. A porcelán héj árak ma már nem olyan magasak, mint amikor még újnak számított a technológia, minőségük viszont még most is a legjobbak közé tartozik.
Amikor már csak 1-2 eredeti fogazatunk maradt meg, vagy akár egyetlen egy sem, akkor protézist kell készíttetnünk. Ennek is sokat fejlődött a technológiája az utóbbi években, így ha van még pár saját fogunk, akkor lehetőségünk van az úgynevezett teleszkóp korona segítségével készült, kivehető protézist választani, melynek stabilitása már igen magas, így akár gyümölcsöt is ehetünk vele.
Ha érdeklik a teleszkóp korona készítésével kapcsolatos információk, vagy a porcelán héj árak, keressen fel bennünket bizalommal.

Vélemény, hozzászólás?