Hogyan hatnak a valódi ásvány fülbevalók?

Az ásványok használata már ősidők óta elterjedt az emberiség körében, főképpen a gyógyhatásuk miatt. Minden ásvány különböző hatással van az ember testi és lelki jólétére, ezért fontos ismerni a gyógyító kövek tulajdonságait, és tudni azt, hogy melyik ásvány ékszert mikor és hogyan kell viselni. Gyakran merül fel a kérdés például, hogy hogyan hatnak a valódi ásvány fülbevalók viselőjükre? Egyértelműen a valódi ásvány fülbevaló és minden ékszer, ami valódi ásványból készül hatással van az emberre. Ez tulajdonképpen azzal magyarázható, hogy minden ásványnak aurája van.

Mivel tehát minden kristálynak aurája van, és természetesen ahogyan az embernek is van aurája, a fülbevalót alkotó ásványoknak is van aurájuk, ezért még akkor is, ha nem érintkeznek a fülünkkel, ezen az aurán keresztül képesek hatni ránk. Ez kicsit hasonló ahhoz az érzéshez, amikor valaki áll vagy ül mellettünk, és ösztönösen azt érezzük, hogy ennek az embernek jó vagy éppen kellemetlen az aurája, kisugárzása. A különbség a valódi ásvány fülbevaló esetében, hogy az ásványoknak mindig jó a kisugárzásuk. Említésre méltó az azur-malachit valódi ásvány fülbevaló, ami egy nagyon ritka és különleges ékszer.

Maga az azur-malachit ásvány is ritka, ugyanis a két ásvány, az azurit és a malachit keveredik benne, így a hatások is felerősítik egymást. Legfőbb tulajdonsága, hogy erősíti az immunrendszert, energiával tölti fel az egész szervezetet, oldja a szervezetben keletkező blokkokat. Fizikai téren pedig serkenti a máj és a vese működését, valamint sejtregeneráló hatása van, nyugtatja a testet és a lelket.

Vélemény, hozzászólás?