Kereszt és vonallézer a belső kivitelezési munkák alapvető eszköze

Beltéri szintkijelölésekre, derékszögek kitűzésére és a függőzésre számtalan munkafolyamat során szükség van. A lézerek hatalmas előnye, hogy erős fénnyel bírnak, amely bármilyen sötét munkaterületen képes a felmérésben segíteni. Gyors és pontos méréseket csak a lézerek segítségével lehet produkálni.

05Kínálatunkban számtalan kereszt és vonallézer található meg, érdemes alaposan átgondoltan kiválasztani a megfelelő eszközt a mindennapi munkavégzéshez. A vízszintes és függőleges méréseknél a speciális keresztlézer használata javasolt. Az optikai vonal kialakítását kettő vagy akár több lézerdióda is segíti. A keresztlézer alkalmas az egymásra merőleges lézervonalak létrehozására. Talán éppen emiatt a tulajdonsága miatt magasan vezeti az eladási statisztikákat.

A Hedue L1 vonallézer már csomagban is megvásárolható, hiszen ekkor egy szorítórúd is jár a csomaghoz. A szorítórúd segítségével egészen 3,6 méterig kihúzható a készülék magassága. 15 méteres beltéri hatótávolságával nagyon praktikus segítség, hiszen nem kell állandóan a beállításokkal küszködni, több mérést is el lehet végezni vele. A csomaghoz természetesen egy hordtáska is jár, amely a praktikus szállítást segíti elő.

Ha úgy érzi, hogy a beltéri munkálatok során segítségre van szüksége és ezt profi készülékekkel kívánja megvalósítani, akkor mindenképpen nézzen szét kínálatunkban, ahol a Hedue M3 vonallézer, a Leica Lino L2 vonallézer mellett számtalan pontlézer is megtalálható. Várunk minden érdeklődőt a Műszerguru oldalra, ahol webáruházunk polcain mindenre megoldást talál.

Vélemény, hozzászólás?