Kerti eszközök raktározása

Ma egész nap ragyogó idő volt, és bár, amikor kimentem, még igen csak csípett a hideg, valahogy olyan érzés kerített hatalmába, hogy mindjárt itt a tavasz és végre kimehetek az udvarra, hogy valami valóban értelmeset csináljak.


Még előttünk a február és ezzel valószínűleg a leghidegebb hónap, mégis, már azon jár az eszem, hogy mit, hova teszek majd, milyen munkálatokba kezdek, milyen új slagot szeretnék és mindehhez milyen egyéb szerszámokat kell majd beszereznem. Tavaly tönkre ment a fűnyírónk is, abból is kell majd egy új, természetesen jobb és nagyobb, viszont még nem igazán tudom, hova fogom majd rakni a sok dolgot, hiszen most is minden talpalatnyi négyzetméteren van valami.
Ahogy az ilyen, és hasonló kérdésekkel foglalkozva szörfözgettem a neten, egy olyan megoldást találtam, ami nagyon is megfogta a fantáziámat, ez pedig a raktárkonténer bérlés.
Egy ilyen fém kerti tároló konténer nagyon is praktikusan hangzik, és ha jól csal a szövegértésem, akkor akár néhány hónapra is megoldható a raktárkonténer bérlés, ami azt jelenti, hogy mikor bejön a hideg és el kell mindent pakolni az udvarról, akkor hozatok egyet, majd tavasszal elvitetem, így igazából nem foglalja az értékes helyet és minden szerszámomat biztonságban tudhatom azokban a hónapokban, amikor feléjük sem nézek.
Ahogy néztem, egy ilyen fém kerti tároló konténer, olyan, mint egy hiper-biztonságos kis faház, ami elég jól hangzik!

Vélemény, hozzászólás?