Legjobb a led állólámpa

Sok szó esett a led lámpák előnyeiről. Környezetbarát, gazdaságos és tartós. Talán ez a legmodernebb fényforrás . Az ilyen lámpákat egyre többféle világítótestben használják, így az  állólámpák sem kivételek.

A tervezői led állólámpák trendje viszonylag nemrég jelentek meg. A modern led állólámpa bármilyen alakú lehet, és bármilyen anyagból készülhet .

A led állólámpák funkcionális előnyei nyilvánvalóak, lokalizált világítást hoznak létre azokon a területeken, ahol erre szükség van. A fotelnál, amelyben olvasni szoktunk, az ágy mellett vagy az asztal mellett. A led állólámpa további előnye a mobilitása , szükség esetén mindig áthelyezhető egy másik helyre.

Led állólámpa, minden stílusban

A modern led állólámpákat a tervezői sokféleség jellemzi. Magasság, a felhasznált anyagok, a formák és stílus széles tartományából választhatunk.

Például a klasszikus led állólámpákat gyártanak gyönyörű faragott fából és szövet lámpaburával.Egy ilyen lámpa tökéletesen kiegészítegyfabútorokkal berendezett hagyományos klasszikus belső teret. 

A high-tech led állólámpák

Gyakran úgy néznek ki, mint egy ügyesen ívelt fémrúd, amelynek végén egy magányos ledizzó található. A kínálatban találunk teleszkópos rúddal készült led állólámpát, amely lehetővé teszi a fényforrás magasságának beállítását . Nem beszélve azokról a modellekről, amelyekneknemcsak a magasságát, hanem az alakját is megváltoztathatjuk. Az ilyen led állólámpák jól illeszkednek a lakonikus belső térbe ipari, vagy minimalista stílusban. A belső minimalizmus a praktikusságot és a kényelmet, az egyszerűséget, és a könnyedséget ötvözi.
A modern led állólámpák jól kiegészítik a skandináv stílusú belső tereket is.

Vélemény, hozzászólás?