Milyen a tökéletes babzsák töltet?

A babzsákfotel minden korosztálynak tökéletes bútordarab. A testet tökéletesen alátámasztja, megszabadít a hát és derékfájástól, segít a teljes kikapcsolódásban, ellazulásban. Fontos azonban tudni, hogy ha a babzsákod – legyen az puff, párna vagy fotel – nem nyújtja már azt a kényelmet amit megszoktál vagy elvársz tőle, akkor a babzsák töltet lehet a ludas a dologban.

babzsak

 

Ha nincs a babzsákodnak tartása, ha azt veszed észre, hogy lassan már a földön ülsz, akkor egy kis plusz töltőanyagra lesz szüksége. A használat során a töltőanyagként használt polisztirol gyöngyök összezsugorodhatnak. Ez természetes velejárója a babzsákok használatának, aggodalomra tehát semmi ok.

A Huppanjbele webáruházban külön is vásárolható babzsák töltet, és még ötletekkel is ellátnak az utántöltéssel kapcsolatban. Ha jól karbantartod a babzsákfoteledet, akkor az lesz az a hely, ahol kiválóan fogod magad érezni, bármilyen elcsigázottan is érj haza. Milyen a megfelelő babzsák töltet?

Jó hőszigetelő egyenletesen apró gömb, nedvességtaszító és antiallergén. A babzsákod hosszú ideig való használatához persze az is kell, hogy könnyen tisztán tudd tartani. Ezt egy levehető külső huzat segítségével tudod a legegyszerűbben megtenni.

Vélemény, hozzászólás?