Olcsó mobilgarázs bérlés és vásárlás

Olyan helyzetbe kerültem, hogy eladtam a régi autómat, mert feleslegesen nagy volt és a tervem az, hogy egy kis kétszemélyes cabrióra cserélem. A baj ezzel csak annyi, hogy a garázs tele, a feljáróra, a tető alá pedig édesanyám Toyotája szokott kerülni, így lehetőleg rövid idő alatt meg kellene oldjam a garázs kérdését, mert a ponyvatető nem biztos, hogy értékelni fogja a télen, az esetleges havazásokat.


Utána is néztem, hogy milyen megoldások vannak, és az egyik legszimpatikusabb lehetőség, ami szembe jött, az egy olcsó mobilgarázs beszerzése és felállítása a kertben.
Mivel a mobilgarázs árak nem túl magasak, így ha sikerül vennem egy olcsó mobilgarázst, akkor azt akár ideiglenesen is felállíthatom a kertben, és ha megoldódik közben az autóm elhelyezése, egyszerűen eladom, mivel ezek a konténerek nem igazán szenvedik meg az idő vasfogát, meglehetősen sokáig tökéletesen jó állapotban maradnak.
Mikor kicsit jobban belementem a mobilgarázs árak világába, azt tapasztaltam, hogy a konténerkirály nem csak olcsó és profi, de meglehetősen segítőkész és rugalmas, ami nagyon jó ügyfélpolitikát eredményez, így mindenkinek bátran ajánlom ezt a céget, bármilyen konténerhelyiség megvásárlásához, bérléséhez.

Vélemény, hozzászólás?