Online kaparós, online világ

wolf gold

Manapság már szinte minden elérhető az online térben, ez önmagában számomra se jelent újdonságot, akkor azonban még én is meglepődtem, amikor online kaparós játékokat fedeztem fel az internet hullámain.
Nem az online kaparós volt az egyetlen felfedezés, ami ennyire meglepett, valójában az internet tele van érdekes és vicces weboldalakkal, amiknek semmi haszna nincsen, csak az, hogy szórakoztassanak.
Nem fogod elhinni, de van egy olyan website például, amelyik egy végtelenül hosszú lábakkal rendelkező lovat mutat. Ha látni akarod a patáit, nem kell mást tenned, mint hogy görgetsz körülbelül a végtelenségig.

Az online kaparós nem is a legmeglepőbb
Azt hiszem, ezek után nem fogod te sem úgy gondolni, hogy az online kaparós a legmeglepőbb dolgok közé tartozik azok közül, amiket az interneten meg lehet találni. A végtelen magas ló mellett például van egy olyan felület is, ahol egy papírgalacsint kell a kukába dobnod, persze, ezt is megteheted akárhányszor csak akarod. A kérdés már csak az, hogy miért.


Ha már papír, tegyünk említést a wc papír weboldalról is, amelyiken semmi mást nem találsz, csak egy tekercs wc papírt, míly meglepő. És hogy mit lehet ezen a felületen csinálni? Nos, letekerheted a tekercset, aztán visszatekerheted az egészet. Ennyi az egész.
Ennél azért mégiscsak izgalmasabb lehet egy online kaparós…

Ha szórakoztatnak az efféle fölösleges és furcsa weboldalak, akkor azért ajánlom még figyelmedbe a Keresd meg a láthatatlan tehenet weboldalt, amin értelemszerűen az a játék lényege, hogy megtaláld a láthatatlan tehenet.
Egyébként az ilyen jellegű weboldalak és az online kaparós érdekes téma lehet egy összejövetel alkalmával, hidd el, tapasztalatból mondom, jó kis vita alakulhat ki azzal kapcsolatban, hogy ezek mennyire hasznosak, egyáltalán mennyire lehetnek szórakoztatóak.

Vélemény, hozzászólás?