Érdemes megfontolni a kerékpár kamatmentes részletre vásárlását

A boltokban gyakran szembesülhetünk a hitelre történő vásárlás lehetőségével. Ez főleg nagyobb értékű, esetleg műszaki gépek esetén a leginkább jellemző, de más, értékes terméknél is szembetűnő. A hitelre történő vásárlás számos előnnyel jár. Itt van máris egy kerékpár kamatmentes részletre való beszerzésének lehetősége, ami jelen esetben az agardikerekpar.hu webáruház kínálatában szerepel. A 0% THM valóban azt jelenti, hogy egy fillérrel sem kell többet kifizetni az adott termékért, mint az valójában kerül, ami az árcédulán szerepel.

Az óriási előny, hogy fix futamidőre, fix havi részletekben kell kifizetni az adott terméket. A kerékpár kamatmentes részletre tehát egyszerűen megvásárolható és nagyon praktikus konstrukció. Azonnal a nyeregbe pattanhatunk és nem kell azonnal kifizetni. Sőt, gyakran elegendő egy-két hónappal a vásárlást követően elkezdeni a törlesztő részleteket fizetni. A kerékpár kamatmentes részletre kiváló választás az alacsonyabb jövedelemmel rendelkező családoknak, akik nem tudnak egyszerre akkor összeget elkölteni egy bringára.

Bicikliválasztás előtt felmerülhet a kérdés, hogy milyet, mekkorát kell venni a gyermeknek? Gyakran feltett kérdés a szülők részéről, hogy a 16 os bicikli hány éves kortól ajánlott? Többek között, erre a kérdésre is megtalálható a válasz a fenti honlapon. A 16-os méret jellemzően 4-7 éves korosztálynak ajánlott. Természetesen lehetnek kisebb eltérések a magasságára való tekintettel, viszont ez a meghatározott életkor ciklus. Ha a vásárlást megelőzően továbbra is fennáll a kérdés, hogy a 16 os bicikli hány éves kortól ajánlott, akkor érdemes kipróbálni, menni néhány kört a kiszemelt példánnyal és a gyakorlatban eldönteni, hogy megfelelő vagy sem.

Állítsuk be a nyerget és kormányt a megfelelő magasságban és döntsünk annak megfelelően. Amennyiben már tudjuk, hogy 16 os bicikli hány éves kortól használható, nem lesz nehéz kitalálni, hogy a nagyobb korosztály milyen méretű biciklire pattanjon, ha legközelebb tekerni támad kedve.

Vélemény, hozzászólás?