Mi szükséges egy EU pályázat benyújtásához?

Az EU pályázatok benyújtása nem egy felhasználóbarát dolog, de ezen az oldalon találhat olyan lehetőséget, ami megkönnyíti a folyamatot. A vállalkozásoknak csak akkor érdemes egy pályázaton elindulniuk, ha tényleg megfelelő anyagot nyújtanak be az állami vagy az eu támogatások elnyerésére. Egyéb esetekben nem is érdemes belevágni, hiszen csak időpocsékolás az egész. A szakértőkből álló csapat igen otthonosan mozog a pályázatok elkészítésében, ezért semmilyen kihívás nem rettenti vissza őket. Pályázatírással ma már egyre több cég foglalkozik, de érdemes a legjobbat kiválasztani. A 90% feletti sikeresség aránya már jó kopogtató lehet a cégekhez.

A maximális odafigyelés, a megfelelő és hatékony kommunikáció, az elhivatottság mind jellemzi a profi pályázatíró cégeket. A Forráscentrum a teljes pályázatkészítési folyamatban részt vesz kezdve a pályázatok figyelésétől egészen annak benyújtásáig és a monitoring szolgáltatásokkal zárul a kör. A pályázatokkal kapcsolatos adminisztráció is hatalmas terhet ró a vállalkozásokra, ahol sokszor erre nincs is megfelelő kapacitás. Ha úgy érzi, hogy a pályázatok terén segítségre van szüksége, akkor mindenképpen egy profi csapatot keressen.

Első alkalommal egy konzultáción érdemes részt venni, ahol a tervezett beruházást bemutatja a pályázatíró cégnek. Ehhez a beruházáshoz kell megkeresni a legjobban illeszkedő pályázatot. Érdemes tudni, hogy általában érdemesebb a pályázatokhoz igazítani a beruházásokat, hiszen adott évben nem biztos, hogy pontosan ennek a beruházási célnak megfelelő pályázatot hirdetnek meg. A konzultáció sikeressége után a legjobb pályázati lehetőség kerül kiválasztásra. A konzultáción minden kérdésére választ fog kapni. Az adatok összegyűjtése következik, amely során mérleget, főkönyvet, cégkivonatot, valamint a beszerzendő eszközök listáját is el fogják kérni, amelyet a pályázat pénzből kívánnak esetleg megvásárolni. A szakember csak ezeknek az információknak a birtokában tudja elkészíteni a sikeres pályázati anyagot. A pályázat aláírása után az rögtön benyújtásra kerül. A teljes projekt végig kísérhető, hiszen folyamatosan tájékoztatják az ügyfeleket a pályázat állásáról. Érdemes szakértő csapatra bízni a pályázatok megírást, hiszen végig segítő kezet nyújtanak egészen a beruházás megvalósulásáig.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük