ISO 9001 minőségirányítás

Az ISO 9001 minőségirányítási rendszer 2015. óta segíti a cégek működését, bevezetése számos előnnyel jár az ön üzlete számára. Versenyelőnyt biztosít a piacon. Számos pályázat beadásánál előírás, emellett a beszállítói kör számára is ösztönzőleg hat. Bármely szervezet számára használható mérettől és tevékenységi körtől függetlenül. Mára már több mint 170 országban elterjedt és több mint egymillió cég használja.

A szabvány minőségirányításra épül beleértve a nagyfokú ügyfélközpontúságot, a felső vezetés motivációját és a folyamatos fejlesztéseket. Az ISO9001 használatával biztosítható hogy az ügyfelek kiváló minőségű termékeket és szolgáltatást kapjanak, ami a céget ezzel számos üzleti előnyhöz juttatja.
Az ISO 9001 szabvány bevezetésével a vevőivel való kapcsolata is harmonikusabbá válik a szabályok jobb átláthatósága miatt. A vevők estleges reklamációinak elemzése könnyűvé válik a tiszta követelmény rendszer miatt, így az kifogás tisztázása is könnyeddé válik.

Az ISO 9001 szabály a vállalkozás tevékenységi folyamatainak ellenőrzése során felderíti a lehetséges veszélyforrásokat, emellett a rendelkezésre álló dokumentumok átvizsgálása is a feladatok része. Rendszerezi az ön cégének számára betartandó szabványok és jogszabályok pontos listáját. Ajánlott, hogy a cég belső ellenőrzéseket végezzen, erre a gyakorlatban környezetirányítási vezetőt jelölnek ki.

Alternatívaként felkérheti ügyfeleit, hogy ellenőrizzék a minőségbiztosítási rendszert a maguk számára. Az ISO 9001 szabvány segítségével a munkafolyamatok egyszerűbbé és ellenőrizhetőbbé válnak.  Mi vállaljuk az ön cége számára az ISO 9001 tanúsítvány megszerzését és folyamatosan gondozzuk azt, ezen felül a felügyeleti és megújító auditokra is felkészítjük cégét.  További információt szolgáltatásainkról weboldalunkon talál.

Vélemény, hozzászólás?