WooCommerce, a felhasználóbarát webáruház

Egy egyszerűen kezelhető webáruház rendszer igazán hatékony. Ilyen megoldást nyújt a WooCommerce, amelyet szívesen használnak a webshopok tulajdonosai és építői. Hasznos bővítményei révén a komplikáltabb beállítások is elérhetővé válnak a felhasználók számára. A szolgáltatás elérhető fizetős és ingyenes formában egyaránt.

Bár érdemes legalább néhány fizetett szolgáltatásra beruházni, már az ingyenes verzió kiegészítésével is látható eredményeket érhetünk el, így lehetőségünk van a számunkra kedvező és költséghatékony megoldást választani. A WooCommerce keresőbarát tulajdonsága miatt is vonzó lehetőség. Ezen kívül nagy előnye, hogy felhasználóbarát adminisztrációs felülettel rendelkezik, ha azonban mégis elakadnánk, az egyes funkciókhoz tartozó szöveges magyarázat segít bennünket a rendszer használatában.

Az alapvető funkciók mellett, mint például a termékek szín-és méretválasztékának megjelenítése, még WooCommerce arra is alkalmas, hogy a vásárlók egyedi adatokat vigyenek be a rendszerbe. Erre akkor lehet szükség, ha például póló rendelésekor egyéni feliratot szeretnének megadni. A különböző kedvezmények felvitelére is remekül használható a WooCommerce.

Megadhatjuk, hogy több termék vásárlása esetén a vevő kedvezményben részesüljön, vagy kiegészítő termék megvásárlásakor még ajándékot is kapjon a választott áru mellé. Fizetéshez többféle lehetőséget is felkínálhatunk vevőinknek: banki átutalás, utánvét, vagy PayPal módok közül választhatnak. Ha külföldi tranzakcióra kerül sor, abban az esetben a rendszer a megfelelő adót is képes kikalkulálni.

Vélemény, hozzászólás?